Интериорен дизайн, мебели и обзавеждане от Хармони.
ПОРТФОЛИО
УСЛУГИ
Хол | Дневна
Кухня и трапезария
Спалня
Детска стая
Антре, Коридор, Стълбище
Баня и Тоалетна
Заведения
Магазини
Хотели
Още за Интериорен Дизайн,
Мебели и Обзавеждане
свържи се с интериорен дизайнер

ПРОЕКТ И ИЗРАБОТКА НА ДЕКОРАТИВНА ИНТЕРИОРНА ПРЕГРАДА

Целта на тази преграда както се подразбира от самото понятие е да прегради физически и визуално помещението, в което се монтира.
Другата цел, поради която се проектира и изработи тази преграда е да внесе свежест, нещо ново в помещението. Самата преграда е част от редизайн на казино "Palms", което се намира на бул."Мадрид", София и бе монтирана в самото начало на заведението.
Декорацията се забелязва още при самото влизане, освежава още от входа интериора и допринася за гостоприемната атмосфера в развлекателното заведение.

декоративна преграда

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДЕКОРАТИВНАТА ПРЕГРАДА

Декоративна преграда с размери дълж. 260, вис. 180 и дълб. 40 см.
Основа - ламинирани плоскости с тъмен дървесен декор.
Лицева част – капитонаж с кожа и декоративен фон.
Пред фона на няколко сантиметра са монтирани две изрязани палми. Лицето им е ръчно изрисувано с 4 цвята, които пресъздават цветовете на огрята палма. Цветовете са по-тъмни от на истинска палма, за да изпъкне ефекта от контра ажурното осветление.
Дебелината на плоскостите, от които са изрязани палмите е над 1 см. На гърба на палмите са монтирани диодни ленти, които създават контра ажурна осветеност.
Освен контра ажурното осветление горната част на конструкцията завършва с козирка, в която са вградени светлодиодни луни, насочени към лицевата част на декорацията. Осветлението е част от декорацията и нейната цена.
В дясната горна четвъртина на лицевата страна е позициониран надпис. Той виси от козирката с помощта на две декоративни въженца. Цветът му имитира силно избелено дърво. Надписът се осветява от луните и няма контра ажурно осветление.
Лявата и дясната страница, козирката в горната част, цокълът на лицевата част и основната част на гърба са от ламинирана плоскост с тъмен дървесен декор.
За по-внушителна и нестандартна визия е предвидено лявата и дясната страница, които излизат леко напред да не бъдат със стандартна дебелина, а по-дебели.
Една част от гърба също е тапицирана с кожа (капитонаж) - 30 см от горе-надолу по цялата дължина.
Услугата включва доставка и монтаж.
Услугата включва проектиране и предварителна визуализация.
Срок на изпълнение – 14 дни след авансово плащане, представляващо 50 % от сумата.
Цена - По договаряне

Подобен тип декоративна преграда обогатява интериора и е подходяща за барове, ресторанти, казина, дискотеки и други развлекателни заведения.

 

ОЩЕ ЗА АРХИТЕКТУРА, ДИЗАЙН И ОБЗАВЕЖДАНЕ:

Кухня и трапезария в бежово, гланц и дърво. Мебели.

КУХНЯ И ТРАПЕЗАРИЯ В БЕЖОВО, ГЛАНЦ И ДЪРВО

Проект за обзавеждане на кухня и трапезария. Мебели и обзавеждане в бежово, гланц и дърво – комбинация, която внася уют и изгражда елегантна линия в интериора. Трапезни маси и столове, кухненски шкафове, щори, под и таван с преобладаващ мотив - бежово и дърво.

 

заведения - ресторант, бар, дискотека, клуб, кафене

ЗАВЕДЕНИЯ

Успехът на едно заведение зависи от много неща, но за гостите му най-голямо значение имат обслужването, издържаното меню и интериора. Интериорен дизайн - с удоволствие ще споделим нашите знания и опит с Вас.

     

детска стая

ДЕТСКА СТАЯ

Два варианта за детска стая (младежка стая). Обзавеждането включва следните мебели : легло, ракла, бюро, гардероб с огледало. В стаята има и обособен кът за почивка състоящ се от диван, фотьойл и помощна маса.

 

малък дизайнер

ДА ЖИВЕЕШ В КЪЩА ИЛИ АПАРТАМЕНТ?

Да живееш в апартамент в близост до центъра или да живееш в къща със своя градина? Да уловиш забързания ритъм на ежедневието сред шума на града или да се заредиш за нови изживявания сред повече природа? Всеки със своите нужди.

 

web design

Без значение дали сте от Варна, София, Бургас, Пловдив или друго населено място, ако търсите
вдъхновяващ интериорен дизайн, задайте своите въпроси на посочените в сайта телефон или email.
кординати на интериорен дизайнер, студио за интериорен дизайн

©2010-2024 Хармони студио. Всички права запазени!
гр. Пазарджик, ул. "Ангел Кънчев" 13