Интериорен дизайн, мебели и обзавеждане от Хармони.
ПОРТФОЛИО
УСЛУГИ
Хол | Дневна
Кухня и трапезария
Спалня
Детска стая
Антре, Коридор, Стълбище
Баня и Тоалетна
Заведения
Магазини
Хотели
Още за Интериорен Дизайн,
Мебели и Обзавеждане
свържи се с интериорен дизайнер

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ЗАВЕДЕНИЕ

MARTINI night club

Нощен клуб "Мартини" се намира в центъра на гр. Разлог. "Мартини" е дискотека, в която звучат разнообразни по стил песни, но главното тук не е само музиката, а желанието на хората за забавление.

обзавеждане заведение

Eдна година, след откриване на заведението в търсене на по-внушителен интериор собственикът на този бар се свърза с Harmony Studio.
Първоначалното обзавеждане на заведението е било осъществено без да бъде изготвен интериорен проект от дизайнер. Критичен към визията на собственото си заведение, собственикът му беше категорично решен и готов за промяна.

Постарахме се да преобразим заведението, използвайки направеното до тук.
Оставихме паркетът. Той беше запазен. Освен това тъмният му цвят беше подходящ за нощно заведение и се вписваше в новия интериорен дизайн на заведението.
В заведението имаше два бара. Запазихме тяхното разположение както и изградените към тях инсталации. Използвахме съществуващите мебели. Диваните, масите и столовете претърпяха преработка.

интериор

В едно от помещенията имаше декорации с диоди от типът, който създава ефект на безкрайно огледало. Тях ги махнахме. Въпреки, че търсихме съвременна визия, съзнателно избегнахме натрапчивия стил от съвременния дигитален свят.
И понеже знаем, че нещата могат да изглеждат добре и без светещи квадрати, триъгълници кръгове . . . заложихме на следното – дизайн, който изглежда непринудено. Естествен.

Ежедневието на съвременния човек е запълнено от задачи, планове, графици. Всички си правим разчет на времето – преди обед ще свърша това, след обед другото, утре, тази седмица, следващата седмица . . . Това ще ми отнеме половин час, онова два и т.н. С две думи ние постоянно сме въвлечени в една нестихваща математическа задача.
Интериорният дизайн не е област от живота, в която самоцелно се развиват форми, цветове и стилове. Тенденциите в обзавеждането всъщност отразяват начина ни на живот.

бар плот

 

бар рафтове

Създавайки интериорен дизайн ние всъщност изразяваме човекът или обществото в настоящето. Да, но коя част да изразим – тази, която неизбежно сме приели или тази, която искаме да бъде. Това е изкуството интериорен дизайн – чрез него можеш да отразиш реалността такава каквато е или да я създадеш такава каквато искаш да бъде. Интериорният дизайн сбъдва мечти. Чрез него можеш да създадеш една нова реалност.

При обзавеждането на "Мартини" имахме смелостта да избегнем наложения в днешно време стереотип за дискотека и да потърсим обстановка, която повдига хората и ги предразполага за релакс. Държахме на това - хората да се чувстват значими, когато са в този клуб.

От самото начало беше ясно, че нещата ще се променят цветово, осветлението ще бъде по-артистично, ще има по стените капитонаж. Добре, но само капитонаж нахвърлян по стените изглеждаше просто пилеене на пари за неща, които ги има вече в не малко заведения. "Честърфилд" в български вариант – НЕ.

Разработихме дизайна на няколко сепарета, в които капитонажът не беше самоцелно използван, а беше част от цялостна интериорна концепция. Към тази концепция присъединихме и новите фронтове на баровете, рафтовете както и няколко елемента, които допълваха и завършваха интериора.

Цялата декорация в заведението е направена специално за този клуб. На места са използвани фото-тапети, които категорично потвърждават, че дизайнът е уникален и правен по-поръчка специално за това заведение. Това са неща, които посетителите ги взимат под внимание при оценката на едно заведение.

декорация

Към интериора бе добавено още опънат таван, светещи бордове на масите, цветни стъкла, малък светещ дансинг, завършващи первази на вратите, колони с капитонаж от кожа. Диваните бяха претапицирани. В новия дизайн на мебелите също бе използван капитонаж.

Голям принос за интериора на заведението има и самия собственик, който освен че гласува огромно доверие на Хармони Студио участва и с градивни идеи.

MARTINI night club – време е за парти!

 

ОЩЕ СНИМКИ И 3D ВИЗУАЛИЗАЦИИ OT
НОЩЕН БАР "МАРТИНИ"

дивани

 

интериорен дизайн

 

интериорен дизайн заведение

 

маси

 

мебели

 

мебели заведение

 

обзавеждане

 

опънат таван

 

осветление

 

тапициране и претапициране

 

заведение

 

Използвайте бутоните върху снимката по-долу или задръжте копчето на мишката, когато сте върху нея, за да разгледате обзавеждането в малката зала на заведението.

 

ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ СТРАНИЦИ ОТ САЙТА:

Хол, дневна, интериорен дизайн

ХОЛ | ДНЕВНА | ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Във всяка къща или апартамент това е най-представителната част. Обстановката трябва да бъде интересна и да предразполага към релакс, вдъхновение и развлечение. Вариантите за интериорен дизайн в тази част от дома са безброй и зависят от любимите занимания на обитателите – телевизия, книги, хоби, изкуство, стил…

 

снимки обзавеждане

СНИМКИ ОТ НАШИ ПРОЕКТИ

Представяме ви снимки от наши проекти на апартаменти и заведения. Разгледайте ги! Ако стилът на Хармони ви допада и ви предстои нанасяне в нова сграда или ремонт на стара, то ние сме на ваша страна.

     

табела на бар клуб

РЕМОНТ НА БАР КЛУБ МАКЕДОНИЯ

Изготвяне на проект за интериорен дизайн на бар клуб "Македония". Не е тайна, че за да е успешно едно заведение, то трябва периодично да се обновява. Дали всяка година или през 2-3 не зависи нито от собственика, нито от дизайнера, а от клиентите и активноста на конкуренцията. Ремонт, нови мебели и обзавеждане на заведение.

 

Декориране на дневна, кухня, трапезария и спалня

ДЕКОРИРАНЕ НА ДНЕВНА, КУХНЯ, ТРАПЕЗАРИЯ И СПАЛНЯ

Обзавеждането на една дневна, кухня, трапезария или друга стая като спалня, детска, а също така и обществени помещения, заведения, офиси, магазини и хотели завършва с финално декориране, което по подреден начин вмъква живот и уют, усещане че помещението се обитава и поддържа.

 

web design

Без значение дали сте от Варна, София, Бургас, Пловдив или друго населено място, ако търсите
вдъхновяващ интериорен дизайн, задайте своите въпроси на посочените в сайта телефон или email.
кординати на интериорен дизайнер, студио за интериорен дизайн

©2010-2018 Хармони студио. Всички права запазени!
гр. Пазарджик, ул. "Ангел Кънчев" 13